Welkom bij

het Café Restaurant de la Forêt

Het Café Restaurant de la Forêt heet u welkom in een joviale sfeer, met een professioneel en attent team dat al jaren trouw blijft. We zijn non-stop open in de keuken van woensdag tot en met zondag, van twaalf uur ’s middags tot tien uur ’s avonds, en bieden u een selectie van traditionele brasseriegerechten met behoud van kwaliteit en verfijning op onze borden.

Laat u verleiden door de specialiteiten van onze chef-kok, van mosselen met paling in het groen, tot garnalenkroketten, en niet te vergeten onze rode vleesgerechten, waaronder de beroemde ribeye, gesneden in de eetzaal.

Ontdek elke week onze suggesties die op ons ouderwetse bord worden weergegeven. Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en huisgemaakt!

60 jaar

service en gezelligheid

Het Café Restaurant de la Forêt, gelegen aan de rand van het Zoniënwoud, opent al meer dan 60 jaar zijn deuren in een setting geïnspireerd op de jaren 1900. Met zijn houtwerk en originele tegels biedt het een sfeer van een ouderwetse bistro, perfect om te ontspannen.

Ons diverse cliënteel, van gezinnen tot bureaucraten, tot vrienden…

U zult de passie voor ons vak voelen zodra u de deur van ons etablissement binnenstapt

Beschikbaar in het seizoen

'Onze viskraam

Tijdens de feestdagen neemt onze viskraam zijn intrek in het Café Restaurant de la Forêt! Wat dacht u van een plateau fruits de mer, een smakelijke vissoep, wulkjes, alikruiken, garnalen of oesters? Alles is mogelijk! U kunt ze ter plaatse proeven (of meenemen), vergezeld van een glas champagne en bij een vuurkorf. Beschikbaar gedurende de hele maand december.”

Volg ons op

Facebook & Instagram

Jezus-Eik's brasserie zonder franje

Blijf in contact!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Informatie